CRYOTHERAPY

Here we can discuss difficulties with comfort in sitting and normal living - cushions, bicycle seats, car seats, work stations etc.
Post Reply
CALIhelp
Posts: 19
Joined: Fri Mar 06, 2020 2:14 am

CRYOTHERAPY

Post by CALIhelp »

HI GUYS

OK I HAVE INTERSTITIAL CYSTITIS AND I HAD IVF SURGERY THAT RUINED MY PUDENDAL NERVE. OK EVERY TIME I GO TO A MOVIE OR LONG CAR RIDE I HAVE TO URINATE UP TO EVERY 20 MINUTES ENOUGH TO DRIVE SOMEONE INSANE. HAS ANYBODY HEARD OF CRYOTHERAPY OF THE PUDENDAL NERVE???? I THINK IT WILL DO WONDERS TO YOUR THROBBING ACHING PUDENDAL NERVE BECAUSE CRYOTHERAPY MAKES THAT PUDENDAL NERVE VANISH!!! BUT YIKES I THINK I RUN THE RISK OF NOT BEING ABLE TO HOLD A BOWEL MOVEMENT..... SEX AND DATING IS A NIGHTMARE FOR ME BECAUSE I HAVE TO PEE EVERY 25 MINUTES. ANYWAYS I FOUND A DR. THAT IS WILLING TO DO PERFORM CRYOABLATION OF MY PUDENDAL NERVE. WHAT TO DO HERE??? I WOULD LOVE TO GET OTHER PEOPLES INPUT HERE????? ESPECIALLY IF YOU ARE A NEUROLOGIST.

THANKS GUYS!!!!!
stephanies
Posts: 683
Joined: Mon Oct 25, 2010 3:07 am

Re: CRYOTHERAPY

Post by stephanies »

Calihelp,

I tried cryoablation of the PN almost four years ago. It was not successful. However, some have had some pain relief from it, however, I do know of a few that developed more pain after the procedure. I hope you are able to find relief from your symptoms.

Stephanies
PN started 2004 from fall. Surgery with Filler Nov. 2006, Dr. Campbell April 2007. Pain decreased by 85% in 2008 (rectal and sitting pain resolved completely), pain returned in 12/13. Pain reduced significantly beginning around 11/23.
CALIhelp
Posts: 19
Joined: Fri Mar 06, 2020 2:14 am

Re: CRYOTHERAPY

Post by CALIhelp »

HI

I THOUGHT IT WAS IMPOSSIBLE TO HAVE MORE PAIN AFTER THE PROCEDURE? HOW DID THAT HAPPEN?? RIGHT NOW I HAVE INTERSTITIAL CYSTITIS FROM Lyme disease AND PTSD... I HAD MY EGGS RETRIEVED AND THE SURGEON STRETCHED MY NERVES... PLEASE ELABORATE ON HOW SOMEONE CAN HAVE MORE PAIN FROM THE PROCEDURE?????? WHO DO YOU KNOW IN THE United States WHO DOES CRYOABLATION OF PUDENDAL NERVE???? I ONLY KNOW OF DR. ATTAMAN AND DR. PROLOGO YOU KNOW THE DR. IN ATLANTA. IF SOMEONE COULD GIVE ME THEIR EMAIL ADDRESS I WOULD DEEPLY APPRECIATE IT SO I CAN CONTACT THEM OR SEND ME A PRIVATE MESSAGE THAT WOULD BE AWESOME

THANK YOU AND GOD BLESS YOU
Post Reply

Return to “SEATING & PHYSICAL LIFESTYLE ADAPTATIONS”